PRODUK TAMPI

  • cscpower provide one stop service, design,manufacture, delivery, installation, training, etccscpower provide one stop service, design,manufacture, delivery, installation, training, etc

    Palayanan

    cscpower nyayogikeun jasa eureun, desain, pembuatan, pangiriman, pamasangan, pelatihan, sareng sajabana
  • cscpower has more than 15years professional experiencecscpower has more than 15years professional experience

    Profesional

    cscpower gaduh langkung ti 15years pangalaman profésional
  • cscpower sales team can speak good French, Spanish, Arabic, English, etccscpower sales team can speak good French, Spanish, Arabic, English, etc

    Basa Sunda

    tim penjualan cscpower tiasa nyarios basa Perancis anu saé, Spanyol, Arab, Inggris, jsb
  • cscpower provide OEM, ODM servicecscpower provide OEM, ODM service

    OEM

    cscpower nyayogikeun jasa OEM, ODM

TENTANG KAMI

  • b
  • cscpower provide one stop service, design,manufacture, delivery, installation, training, etc
  • a

FUJIAN PUSAT SEA GROUP CO., LTD. (CSC GROUP) perenahna di kota FUZHOU di fuJIAN, CHINA. diadegkeun dina 2005, grup sareng total investasi langkung ti 80 juta yuan, gaduh FUJIAN CENTURY SEA GROUP CO., LTD, FUJIAN CENTURY SEA POWER CO., LTD. GRATIS SEA GROUP CO., LTD. jsb 8 cabangna. Produk utama GROUP ngawengku mesin és, set generator, ruangan tiis, sistem tanaga surya sareng daérah bisnis anu sanés. Brand Grup "CSCPOWER", "CENTURY SEA" sareng "PELANGGANG PELANGGANG" dijual di sakuliah dunya di langkung ti 80 nagara sareng daérah.

KAWASAN APLIKASI

PELUANG WARNA Berita

Dimana kisaran Usaha urang: Sajauh kami parantos netepkeun sistem agén prosa di Algeria, Mesir, Iran, Afrika Kidul, India, Malaysia sareng nagara-nagara Asia Tenggara anu sanés. Ogé di Wétan Tengah sareng Amérika Kidul. Kami ngagaduhan pasangan sareng sajumlah ageung pelanggan.