PRODUK CIRI

  • cscpower provide one stop service, design,manufacture, delivery, installation, training, etccscpower provide one stop service, design,manufacture, delivery, installation, training, etc

    Layanan

    cscpower nyedhiyakake layanan mandeg, desain, Pabrik, pangiriman, instalasi, pelatihan, lsp
  • cscpower has more than 15years professional experiencecscpower has more than 15years professional experience

    Profesional

    cscpower duwe luwih saka 15 taun pengalaman profesional
  • cscpower sales team can speak good French, Spanish, Arabic, English, etccscpower sales team can speak good French, Spanish, Arabic, English, etc

    Basa

    tim penjualan cscpower bisa ngomong basa Prancis, Spanyol, Arab, Inggris, lsp
  • cscpower provide OEM, ODM servicecscpower provide OEM, ODM service

    OEM

    cscpower nyedhiyakake layanan OEM, ODM

TENTANG US

  • b
  • cscpower provide one stop service, design,manufacture, delivery, installation, training, etc
  • a

FUJIAN CENTURY SEA GROUP CO., LTD. (CSC GROUP) sing ana ing kutha FUZHOU ing FUJIAN, CHINA. didegaké ing taun 2005, klompok kanthi jumlah investasi luwih saka 80 yuta yuan, nduwe FUJIAN CENTURY SEA GROUP CO., LTD, FUJIAN CENTURY SEA POWER CO., LTD. CENTURY SEA GROUP CO., LTD. etc 8 anak perusahaan. Produk utama GROUP kalebu mesin es, set generator, ruangan kadhemen, sistem tenaga surya lan wilayah bisnis liyane. Merek grup "CSCPOWER", "CENTURY SEA" lan "CENTURY POWER" didol ing saindenging jagad luwih saka 80 negara lan wilayah.

KAWASAN APLIKASI

WARNA PELAWAN News

Ngendi sawetara bisnis kita: Nganti saiki kita wis netepake sistem agen prosa ing Algeria, Mesir, Iran, Afrika Kidul, India, Malaysia lan Negara-negara Asia Tenggara liyane. Uga ing Timur Tengah lan Amérika Kidul. Kita duwe mitra lan akeh pelanggan.